iPhone

iPhone 5S parmak iziyle çalışacak

ABD San Francisco’da yarın düzenlenecek Apple etkinliğinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan yeni nesil iPhone’un parmak iziyle çalışacağı ileri sürüldü.

İddialara göre iPhone 5S altın ve koyu gri renklerine sahip olacak iPhone 5S’nin ana ekran tuşundaki bir sensör sayesinde kullanıcılar parmak izleri ile telefona şifre koyabilecek. Bu arada New York’taki Apple mağazasının önünde iki kişi henüz satışa çıkmayan iPhone 5S için sıraya girdi.

Galaxy SIV yakında geliyor



Samsung'un yeni telefonu Galaxy SIV ne zaman geliyor? Özellikleri nasıl olacak?


Samsung'un gelecek yıl beklenen telefonu Galaxy SIV'ün tarihi ve özellikleriyle ilgili bilgiler internete sızmaya başladı.

13 megapiksel dahili kamera kullanması beklenen yeni Galaxy, dört çekirdekli Cortex A15 işlemciden güç alacak. Peki bu yeni cep ne zaman kullanıcılara sunulacak?

Samsung'un Şubat ayında gerçekleşmesi beklenen Dünya Mobil Kongresi'nde yeni cebini tanıtması bekleniyor. Cihazın piyasaya sürülmesi ise yaz dönemini bulabilir.

iPhone 5 alacakları şaşkına çevirecek eksik

Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 6, birçok yeni içerikle geliyor. Ancak bu içeriklerden bazıları ilginç detayları nedeniyle pek kullanışlı olmayabilir.



Apple’ın iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarında kullanılan işletim sistemi bugün yayımlandı. Kullanıcılara günlük işlemlerini kolaylaştıracak birçok yeni içerik sunan iOS 6’ın bu içeriklerin bir tanesi Google Maps’in alternatifi Apple apps.