Behzat Ç.

Behzat Ç. - 70.Bölüm özeti

Yepyeni karakterlerle ve yepyeni hikayelerle ekran fenomeni Behzat Ç. artık Cuma geceleri Star’da.
Savcı Esra’nın ölümünün ardından zor zamanlar geçiren Behzat Ç., sıkılmış bir yumruk gibi ayakta durmaya devam ediyor. Ancak Behzat Ç. için adaleti bulmak hiç bu kadar zor olmamıştır. Üçüncü sezonunda da gerçek bir televizyon fenomeni olarak karşımıza çıkmaya devam edecek olan dizide, Behzat Ç. Ankara’nın gecelerinde, sokaklarında ve meydanlarında adalet’i arayacak. Adalet’in kim için ve ne olduğunu sorgulayacak.

Koca binalardan geçecek, bazen hızlı bazen yavaş adımlarla hedefe ilerleyecek, bu birbirini tamamlayan dört adamın hikayesi, kimilerimizin hikayelerinden olmaya devam edecek.

Behzat Ç. Yeni Gününde Yeni Saatinde Cuma 23.00'de Star'da!

Behzat Ç. - 72.Bölüm özeti

Kesişme

Behzat, Savcı Esra’nın katilini bulmak için istemeden Eylül’ün yürüttüğü uyuşturucu operasyonuna dahil olur. Behzat’ın Yeraltı dünyasında kimliğini gizlemesi o kadar da kolay olmayacaktır. Bir yandan kendi yöntemleriyle Savcı’nın katilini bulmaya çalışan Behzat Ç.’nin Ercüment Çözer’le yolları yeniden kesişir.

Diğer taraftan, Akbaba savcının suikastına karışan birini vurmuştur. Akbaba, bastığı tetikle birlikte ağır bir psikolojik buhranın içine düşerken diğer yandan da müfettişlere ifade vermek zorunda kalacaktır.

Behzat Ç. Yeni Bölümüyle Cuma 22.30'da Star'da!

Behzat Ç. - 71.Bölüm özeti

Savcı Esra’nın katil zanlısı Gökhan yakalanmıştır. Behzat Ç. ise son anda Gökhan’ı vurmaktan vazgeçmiştir. Çünkü katilin Gökhan olduğuna inanmamaktadır. Bu yüzden araştırmalarına devam eder. Behzat Ç.’nin suikastla ilgili bulacağı her ipucu yeni bir soru doğuracaktır.

Behzat Ç. Çok Konuşulacak Yeni Bölümüyle Cuma 22.30'da Star'da!

Behzat Ç. Ankara'dır

Behzat Ç. çirkinliğiyle, hırçınlığıyla, griliğiyle, kollayıcılığıyla, mahcubiyeti ve içtenliğiyle benziyor Ankara'ya. 'Sev ya da sevme ama her ne hissedersen hisset adam gibi yaşa' diyor seyredenine

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu başlıyor!

“Behzat Ç.” hayranları heyecanla dizinin üçüncü sezonunun başlamasını bekliyor. Dizinin komiser yardımcısı Cevdet’i canlandıran Berke Üzrek ile “Behzat Ç.”nin neden bu kadar çok sevildiğini ve yeni projelerini konuştuk.



İki sezondur “Behzat Ç.” dizisinde komiser yardımcısı Cevdet olarak izleyici karşısına çıkıyorsunuz. En başa dönmek gerekirse bu projede yer almak istemenizin nedeni neydi?